KARIJERA U AVALA ADI

Ako vas motiviše strast pretvaranja ideja u stvarnost ukoliko verujete u izazove koji pokreću kreativnost i stvarate poverenje prema proizvodima, saradnicima i klijentima, pridružite se timu koji u postizanju visokih ciljeva ulaze svoje srce i znanje.

KOMERCIJALNA AMBALAŽA

Ambalaža za konditorsku industriju:

Savremena oprema koju posedujemo ističe nas kao veoma pouzdanog i kreativnog dobavljača. Upotrebom raznih vrsta lakova, reljefnih utiskivanja, folija garantujemo specifičan izgled ambalaže ove namene. Bezbednost proizvoda garantuje implementirani i strogo sleđeni standard FSSC 22000 (The Foundation for Food Safety Certification).

ambalaza-za-konditorsku-industriju1

Ambalaža za industrije cigareta i duvana:

Složenost izrade ovakve vrste ambalaže kojom vladamo već više od jedne decenije garantuju pouzdanog dobavljača koji preciznom izradom i kontrolom ulaznih sirovina može zadovoljiti zahteve visoko produktivnih mašina u industrijama duvana.  Idejna rešenja za pakovanja vodećih svetskih proizvođača cigareta kao što su Philip Morris, British American Tobacco i ostalih, primenom kombinovane ofset-flekso tehnike, efekat lakova, različitih vrsta boja, baznog materijala za štampu, uspešno su primenjena u našoj proizvodnji.

slika-nova

Ambalaža za industriju kozmetike:

Izgled ambalaže za kozmetičku industriju je ključna komunikacija proizvođača i kupca i zahteva stalno razmišljanje i strategiju kako da se prenese poruka. Dizajn takvih pakovanja iziskuje razvoj postojećih tehnologija i implementaciju novih iako to predstavlja veliki  izazov, uspevali smo uvek da pruzimo našim klijentima  jedinstvena i kvalitetna dizajnerska rešenja.

Ambalaža-za-industriju-kozmetike

Ambalaža za hemijsku industriju:

Primenom posebnih barijernih kartona, specijalnih blister lakova, kao i preciznom izradom, garantujemo kako bezbednost i stabilnost zapakovanog hemijskog materijala, tako i kvalitet i funkcionalnost pakovanja.

Ambalaža-za-hemijsku-industriju

Ambalaža za prehrambenu industriju:

Ambalaža raznih oblika, dimenzija i od različitih materijala garantuje kako bezbednost proizvoda tako i komercijalni karakter pakovanja. Proizvode se različite vrste, od pakovanja za šećer do pakovanja za sladoled i smrznutu hranu. Bezbednost proizvoda garantuje implementirani i strogo sleđeni standard FSSC 22000 (The Foundation for Food Safety Certification)

Ambalaža-za-prehrambenu-industriju

Ambalaža za farmaceutsku industriju:

Pakovanja koja proizvodimo za potrebe farmaceutske industrije garantuju da mogu zadovoljiti  zahteve visoko produktivnih mašina, zaštitu proizvoda kao i urednost podataka na pakovanju, uključujući Braille-ovo pismo.

Ambalaža-za-farmacutsku--industriju

Ambalaža za ostale industrije:

Tekstilna industrija i industrija obuće.

ambalaza-ostale-industrije

Elektronska industrija

michelin-boch

Industrija alkoholnih pića

pica