KARIJERA U AVALA ADI

Ako vas motiviše strast pretvaranja ideja u stvarnost ukoliko verujete u izazove koji pokreću kreativnost i stvarate poverenje prema proizvodima, saradnicima i klijentima, pridružite se timu koji u postizanju visokih ciljeva ulaze svoje srce i znanje.

KVALITET

Avala Ada d.o.o. je uspostavila i primenjuje Integrisani sistem menadžmenta po standardima ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, FSSC 22000 i FSC CoC za delatnost Proizvodnja transportne i hromokartonske ambalaže.

Kvalitet proizvoda i poslovnih procesa, zadovoljstvo kupaca, bezbednost proizvoda, bezbednost svih zaposlenih i zaštita životne sredine, su naš primarni interes.

Detaljno dokumentovan sistem, definisanje, realizovanje i praćenje ciljeva, kontinualne analize i preispitivanje poslovanja, upravljanje neusaglašenostima, definisanje i primena korektivnih/preventivnih mera i predloga za poboljšanje, obuke i usavršavanje zaposlenih, osnova su za kontinualno unapređenje poslovanja.

Sve veći akcenat se stavlja na Sistem upravljanja bezbednošću proizvoda po standardu FSSC 22000, po kome smo sertifikovani u 2013.godini. Primenjujemo mnoštvo mera u cilju postizanja i očuvanja bezbednosti proizvoda u kojima učestvuju svi zaposleni koji su obučeni i upoznati sa važnošću našeg proizvoda kao proizvoda u lancu ishrane.

U skladu sa tim, usvojena je Politika Integrisanog sistema menažmenta kao okvir za ciljeve u vezi sa vođenjem organizacije, opstankom na tržištu, bezbednošću proizvoda, zaštitom životne sredine i zaštitom zdravlja i bezbednosti svih zaposlenih u kompaniji.

 

Sertifikati