KARIJERA U AVALA ADI

Ako vas motiviše strast pretvaranja ideja u stvarnost ukoliko verujete u izazove koji pokreću kreativnost i stvarate poverenje prema proizvodima, saradnicima i klijentima, pridružite se timu koji u postizanju visokih ciljeva ulaze svoje srce i znanje.

Proizvodnja talasastog kartona i ambalaže od talasastog kartona

Za proizvodnju talasastih troslojnih i petoslojnih kartona, kao i otvorenog vala koristi se potpuno automatizovana mašina.
Automatizovan je kompletan proces od proizvodnje lepka do krajnjeg proizvoda, sve u cilju zadovoljenja kupaca.

 

Linija za proizvodnju talasastog kartona

Agnati mašina se koristi za proizvodnju talasastih troslojnih i petoslojnih kartona. Potpuno je automatizovana, sastoji se iz dva korugatora i opremljena je automatskim nastavljačima papira.

 

Roll of wavy corrugated

 

Skrobni lepak koji se koristi za proizvodnju kartona se pravi u automatizovanom sistemu za mešanje lepka. Brzina rada je 250m/min, maksimalni format sa kojim  možemo raditi je 2500mm (širina papira).

 

masina-1-1

 

Na mašini možemo prerađivati različite vrste i gramature papira (kraftliner, testliner, fluting, šrenc).   Kartone izrađujemo u više kvaliteta C-valu (krupan talas), B-valu (sitan talas), E-valu (mikro talas), CE-valu (kombinacija krupnog i mikro talasa), CB-valu (kombinacija krupnog i sitnog talasa) i BE-valu (kombinacija sitnog i mikro talasa).